Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Aanwijzingsbesluit referentieaanbod KPN voor wholesale ethernet access (WEAS)

KPN is volgens de marktanalysebesluiten wholesale breedbandtoegang en huurlijnen verplicht voor haar wholesalediensten een openbaar referentieaanbod te publiceren. In dit referentieaanbod staat de complete dienstbeschrijving van wholesale Ethernet access (WEAS). WEAS is een gereguleerde wholesaledienst behorend tot de markten voor wholesale breedbandtoegang en huurlijnen. In dit aanwijzingsbesluit verplicht OPTA KPN haar huidige referentieaanbod te wijzigen, zodat dit aanbod voldoet aan de verplichtingen uit de marktanalysebesluiten. KPN dient deze aanpassingen binnen 6 weken gereed te hebben.

Status

Het deel inzake huurlijnen is ingetrokken naar aanleiding van de uitspraak van het CBb van 13 april 2010.
Het deel inzake WBA is ingetrokken naar aanleiding van gedeeltelijke intrekking van de besluiten ontbundelde toegang (FttO) en breedbandtoegang (WBT).

 


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook