Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Geschilbesluit TAQA - GTS aansluitingen gasopslag Bergermeer

Op 18 december 2014 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) uitspraak gedaan in de geschilaanvraag van TAQA Energy, TAQA Onshore en TAQA Gas Storage (TAQA) tegen Gas Transport Services. Onderwerp van geschil is de kwalificatie van de aansluitingen van gasopslag Bergermeer als bestaande aansluiting. Hiertegen is TAQA in verweer gekomen.

ACM heeft geoordeeld dat TAQA geen procesbelang heeft, omdat het onderwerp van geschil al is opgelost in het besluit op bezwaar Tarievenbesluit GTS 2014 door TAQA aan te merken als aansluiting.

Belanghebbenden hebben 6 weken de tijd om in beroep te gaan tegen het definitieve besluit van ACM.

U vindt het besluit als download onderaan deze pagina.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook