Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Zaaknummer: ACM/22/176657

Publicaties

GTS mag addendum op investeringsplan vaststellen

Publicatie Besluit 04-08-2023

Gasunie Transport Services B.V. (GTS) heeft op 2 juni 2023 een addendum op haar investeringsplan 2022 bij de ACM ingediend. De ACM heeft dit getoetst en concludeert dat GTS dit plan mag vaststellen. Ook deelt de ACM hier haar oordeel over het vorige GTS addendum.

GTS mag nieuwe exitpunten vaststellen

Publicatie Besluit 27-01-2023

Gasunie Transport Services B.V. heeft op 23 november 2022 een voornemen om twee nieuwe interconnectiepunten vast te stellen naar de ACM gestuurd. Uit een beoordeling door de ACM blijkt dat dit plan geen materieel effect heeft.

GTS mag nieuwe entrypunten vaststellen

Publicatie Besluit 29-06-2022

Op 12 mei 2022 publiceerde de ACM dat GTS melding deed van haar voornemen om twee entrypunten vast te stellen. Na een consultatieperiode besluit de ACM dat GTS dit punt of deze punten vast mag stellen.

Melding materieel effect nieuw(e) entrypunt(en) GTS

Publicatie Zienswijze en consultatie 13-05-2022

De ACM heeft de melding van Gasunie Transport Services (GTS) voor het vaststellen van een of meerdere nieuwe entrypunten beoordeeld. De ACM concludeert dat dit een neutraal of positief materieel effect heeft.

GTS kan nieuw exitpunt vaststellen na beoordeling ACM

Publicatie Besluit 01-04-2022

De ACM heeft de melding van Gasunie Transport Services (GTS) over het vaststellen van een nieuw exitpunt beoordeeld. De vaststelling vindt plaats volgens de in de transportcode genoemde criteria en er dienen geen compenserende maatregelen getroffen te worden.

Melding materieel effect nieuw exitpunt GTS

Publicatie Zienswijze en consultatie 04-02-2022

De ACM heeft de melding van Gasunie Transport Services (GTS) voor het vaststellen van een nieuw (administratief) exitpunt beoordeeld. De ACM concludeert dat dit een (positief) materieel effect heeft.