Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Consultatie: aanvulling op het ontwerpbesluit

Op 24 september 2007 heeft de Raad een hoorzitting gehouden over het ontwerp methodebesluit voor regionale netbeheerders elektriciteit. Tijdens deze hoorzitting heeft de Raad toegezegd een aanvullende inspraakperiode te houden.

Deze inspraakperiode betreft de wijze waarop de Raad voornemens is de overdracht van het beheer van de hoogspanningsnetten in het methodebesluit voor regionale netbeheerders elektriciteit te verwerken. Hieronder staan twee documenten, waarmee de Raad invulling geeft aan zijn toezegging: een aanvulling op het ontwerpbesluit en de begeleidende brief.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook