Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar boete kartelafspraken voormalig Van Bon (nu H&S Coldstores)

H&S Coldstores (voorheen Van Bon Coldstores Beneden-Leeuwen) heeft bezwaar gemaakt tegen de boete van de ACM. Van Bon Coldstores Beneden-Leeuwen  had kartelafspraken gemaakt met andere bedrijven in de opslag en verwerking van vruchtensappen en -concentraten in koel- en vrieshuizen. De ACM wijst de bezwaren van H&S af.

De ACM blijft van oordeel dat het kartelgedrag aan H&S Coldstores B.V. en H&S Coldstores Holding B.V. valt toe te rekenen.

De ACM handhaaft de conclusie dat er een juridische grondslag is om de boete op te leggen. Ook vindt de ACM de hoogte van de boete evenredig.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook