Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Klacht Brink’s Nederland B.V. tegen Geldservice Nederland B.V. afgewezen

ACM heeft geen overtreding van de Mededingingswet geconstateerd

Brink’s Nederland B.V. heeft een klacht ingediend tegen Geldservice Nederland B.V. (GSN). GSN is een gemeenschappelijke onderneming van ABN AMRO, ING en Rabobank. Zij verwerkt voor de banken de bankbiljetten en organiseert het geldtransport. De klacht is door ACM afgewezen. ACM is van oordeel dat de samenwerking kan leiden tot een beperking van de mededinging op de markt voor geldtransport. ACM acht het echter voldoende aannemelijk dat de samenwerking voldoet aan de voorwaarden van artikel 6, lid 3 Mw. ACM heeft niet vastgesteld dat GSN misbruik maakt van een economische machtspositie.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak