Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Toezeggingsbesluit DGB Energie

DGB Energie heeft aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) toegezegd de komende 3 jaar geen energiecontracten te verkopen via telefonische verkoop. Daarnaast heeft DGB Energie toegezegd dat klanten die in de periode 1 augustus 2021 tot en met 1 juli 2023 via telefonische werving een contract hebben afgesloten, hun contract tussentijds kunnen opzeggen zonder opzegvergoeding.

In een onderzoek van de ACM zijn aanwijzingen gevonden dat er bij de telefonische werving van klanten namens DGB sprake is geweest van misleiding. De ACM verklaart de toezegging van DGB Energie bindend.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook