Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM consulteert leidraad over Platform-to-business-verordening voor onlineplatforms en onlinezoekmachines

Let op! Dit is een verouderd document. Zie voor de meest actuele versie de pagina leidraad over regels voor onlineplatforms en onlinezoekmachines.

De Autoriteit Consument & Markt heeft een concept-leidraad gepubliceerd waarin staat uitgelegd hoe de ACM regels interpreteert uit de Platform-to-Business-verordening. Deze regels gelden voor onlineplatforms en onlinezoekmachines.

Marktpartijen kunnen tot en met 20 oktober op het concept reageren. Schriftelijke zienswijzen  kunnen per e-mail worden ingediend of per post onder vermelding van “Consultatie P2B Leidraad” (per post: ACM, Directie TVP, Postbus 16326,  2500 BH Den Haag; per e-mail: %20consultatieP2Bleidraad [at] acm [punt] nl (consultatieP2Bleidraad[at]acm[dot]nl)


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak