Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Brief aan nummerhouders: Controleer of u voldoet aan de aangescherpte regels voor 090x- en 18xy-nummers

Op 7 december 2017 heeft de ACM alle nummerhouders van 0900, 0909 en 0906 nummers met een brief geïnformeerd over de verscherpte regels voor het gebruik van deze informatienummers. Tegelijkertijd is deze brief een waarschuwing aan nummerhouders die op dit moment niet aan deze regels voldoen.

Met deze beleidsregel maakt de ACM de spelregels duidelijk en geeft tegelijkertijd aan hier strenger op te gaan toetsen, zowel aan de poort als achteraf. De ACM kan een nummer intrekken als een nummerhouder zich niet aan de regels houdt.

De ACM zal vanaf januari 2018 gaan toetsen of nummerhouders zich aan de regels houden.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak