Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Vragenlijst marktanalyse vaste telefonie

ACM is in oktober 2013 gestart met de driejaarlijkse analyse van de markt voor vaste telefonie. Deze analyse moet vaststellen of er op de markt sprake is van een onderneming met een machtspositie. ACM nodigt marktpartijen uit om onderstaande vragenlijst in te vullen. Reageren kan tot 10 januari 2014.

Verdere procedure

De informatie uit de ingevulde vragenlijsten wordt gebruikt voor het marktanalysebesluit vaste telefonie voor de periode 2015-2018. Het ontwerpbesluit, dat met behulp van deze informatie wordt genomen, wordt gepubliceerd en geconsulteerd.

Meer informatie

Toezicht op telefonie


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak